Saunaremontti Porista muualle Suomeen

Saunapojilta yksilölliset lauteet ja saunatilat asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Meidän uniikit saunatilat ja saunaremontit ovat saatavilla tavallisen saunan kustannuksilla. Tämä johtuu siitä, että meillä ei ole omia myymälöitä, varastoja tai raskasta suunnittelu- ja myyntiorganisaatiota. Saunasi rakentamisesta vastaa paikallinen puuseppämme, joka toteuttaa saunasi niin liki unelmaasi kuin mahdollista. Ostamalla meiltä, tuet paikallista pienyrittäjää!

Kutsu meidät maksuttomalle käynnille, niin pureudutaan tarkemmin saunasi mahdollisuuksiin ja toiveisiisi. Palvelemme Porista koko Suomeen. Löylyjä heitellään Saunapoikien mittatilaussaunoissa jo mm. Tampereella, Helsingissä, Espoossa ja Turussa.

Laittaisimmeko sinunkin kotikylpyläsi uuteen uskoon tai ehkä vain lauteet vaihtoon? Kaikki sopii! 

 Ota yhteyttä »

Räätälöity sauna kaikkine vaiheineen

Tavataan, suunnitellaan, toteutetaan – ja valmista on! Ammattipuuseppämme osaavat ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat ja erityistarpeet, joten sauna on mahdollista toteuttaa vaikka ja miten, niin modernilla audiotekniikalla kuin perinteiseen tapaankin. Galleriasta löydät esimerkkejä saunoistamme. 

Ole meihin yhteydessä, niin tehdään todeksi pienikin saunatoive. Joko mittavaa saunaremonttia tai pienempää työtä vaativa. Saunapoikien kanssa palvelu ulottuu kotikaupungista Porista ympäri maan. 

Pyydä tarjous »

Tarjouspyyntö

Löylyhuoneen tiedot
Täytä alla oleviin kenttiin löylyhuoneen seinien mitat sekä korkeus.
Materiaalit
Seinä- ja kattomateriaali

Laudemalli
Laudemateriaali

Lisätiedot ja toiveet
Yhteystiedot