Saunanlauteet mittatilauksena Porista

Ainutlaatuiset lauteet puusepältä – saat uniikin saunan ja samalla tuet paikallista pienyrittäjää!

Miellyttävät istua, kauniin näköiset ja sinun makusi mukaan muotoillut sekä asennetut. Tällaisia lauteita lähtee Saunapoikien paikallisten puuseppien käsistä Porista koko Satakuntaan ja muualle Suomeen, kuten Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. 

Kun saunanlauteet tehdään mittatilauksena, voit valita minkä tahansa puulaadun ja laudemallin. Pidät sitten tumman tai vaalean sävyistä, ja toivot lauteiden asennusta vastakkain istuttaviksi tai muulla tapaa tilan mahdollisuuksien mukaan.

Meiltä onnistuvat kaikki toiveet, myös ne, joita uniikitkin unelmat ja yksilölliset, ylelliset saunat vaativat. Ota yhteyttä, jos teet saunaremonttia tai rakennat aivan uutta. 

Valmis suunnitelma vai ideoidaanko yhdessä?

Sinulla voi olla suunnitelma valmiiksi paitsi saunastasi myös saunan lauteista, tai vaihtoehtoisesti voimme lähteä liikkeelle aivan alusta yhdessä ideoiden. Kun lauteet on valittu ja valmistettu, asennamme ne tietysti myös paikoilleen, mukaan lukien kaiken muun, mitä uuteen saunaasi tarvitset. 

Muistathan, että kun tilaat meiltä saunanlauteet, tuet paikallista pienyrittäjää. Meidän saunojamme tekevät aina alueesi omat puusepät.

Ota yhteyttä »

Valitse Saunapojat

Valitsemalla Saunapojat tuet paikallista, saunojen rakentamiseen erikoistunutta puusepäntyötä.

Kutsu Saunapojat ideoimaan veloituksetta